Eurotramp maatrampoliini

Leikki- ja liikuntapaikoille paljon lisäarvoa antavat hauskat ja liikunnalliset maatrampoliinit. Trampoliinit ovat erinomaisia tuotteita tasapainon sekä yleisesti kehon motoriikan harjoittamiseen. Trampoliinihyppelyn on lisäksi todistettu kuluttavan reilusti kaloreita. Trampoliinit ovatkin oiva toiminnallinen lisätuote perinteisten leikkivälineiden yhteyteen, niin lapsille kuin aikuisille, kuten myös liikuntapaikoille kuntoilun aloittelijoista aina aktiivikuntoilijoille.

Trampoliinit ilahduttavat lapsista aikuisiin – käyttäjät ihastuvat näihin varmasti.

Maatrampoliinien runko on valmiiksi kasattu, galvanoidusta teräksestä valmistettu. Rungon upotussyvyys 30 cm ja se voidaan valaa maahan tai asentaa murskepatjalle. Rungon reunasuojaksi on saatavana kumiset reunalaatat, tai mikäli trampoliinin ympärillä käytetään synteettistä turva-alustaa, voidaan alusta jatkaa rungon päälle. Hyppytaso on teräsvaijerein vahvistettua verkkoa, joka yhdistetty runkoon usealla kierrejousella. Trampoliinit on saatavana eri kokoisina pyöreän, neliskulmaisen ja suunnikkaan muotoisena.

Eurotramp maatrampoliinit on helppo asentaa, ylläpitää ja puhdistaa. Trampoliinit ovat TÜV hyväksytty EN1176:2008 mukaan.


Takaisin hakuehtoihin

Lisätietoja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus pulvinar eros ipsum, et vulputate augue porta sed. Duis non justo nisi. Praesent ut urna nec dolor sollicitudin iaculis. Nunc quis felis quis massa sollicitudin posuere vitae in ipsum. Pellentesque ut leo ac nunc feugiat rhon.

Tähän tulee Issuu esite

Tuotetiedostot

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Turkka Latonen

Myyntipäällikkö, myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Kaj Söderlund

Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Tuotepäällikkö, myynti
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Myynti ja varaosat
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi