ERR-Team

ERR-Team

ERR-Team valmistaa kierrätyskumista leikkialueiden turvalaattoja sekä ulko- ja sisäliikuntapaikkojen alustoja sekä erilaisia askelmia, tolppia ja palloja, tuotantolaitosten kovaa kulutusta kestäviä alustoja sekä eläimille soveltuvia pehmentäviä alustoja, kuten esim. esimerkiksi hevostalleille. Jokaiseen eri kohteeseen suunnatuissa alustoissa on juuri sille soveltuvia ominaisuuksia kuten paksuus ja iskunvaimennuskyky.

Leikkikentällä, missä loukkaantumisriskit on minimoitava ja joissa kulutus on kovaa, on kuminen turvalaatta parhaimmillaan. Turvalaatta on liukumaton, pehmeä alusta keinujen, kiipeilytelineiden ja muiden leikkivälineiden turva-alustaksi. Turvalaatan rakenne ja valmistusmateriaalit antavat sille ylivoimaiset ominaisuudet sitoa iskuenergiaa ja se täyttää alustoille laaditut turvallisuusmääräykset. Laatan rakenne on läpihuokoinen, joten vesi pääsee kulkeutumaan laatan läpi ja imeytymään alla olevaan maahan. Pohjan kuviointi varmistaa laatan paikallaan pysymisen myös pehmeällä alustalla. Synteettinen alusta vähentää leikkivälineen huoltotarvetta säästämällä leikkivälineen pintoja kulutukseslta.

ERR – turvalaatat ovat TÜV testattuja ja täyttävät leikkipaikkoja koskevat EN-standardit. Putoamiskorkeus määrää käytettävien laattojen paksuuden.

 


Takaisin hakuehtoihin

Täältä pääset tutustumaan ERR tuotteisiin:

err-team-logo

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Turkka Latonen

Myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Pasi Kauppinen

Myynti
Puh 050 3634 598
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Kaj Söderlund

Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Tuotepäällikkö
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Myynti, Ez-Dock
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi