Denfit Stations

DENFIT Stations sisältää kolme kompaktia yhdistelmätuoteryhmää, jotka soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa tilankäyttö rajallinen mutta johon tarvitaan monipuolista kuntoilua.

Stations tuotteet toimitetaan pintalaatalla valmiina kokonaisuuksina, joten niiden käyttöönotto tapahtuu hetkessä. Tuotteet ovat siirreltävissä, joten ne soveltuvat erinomaisesti Pop-Up liikuntahankkeisiin tai voidaan talviajaksi siirtää sisätiloihin, jolloin tuotteiden käytettävyys säilyy läpi vuoden.

FITPOINT on monipuolinen yhdistelmätuote, sisältäen 8 kuntoilutoimintoa kehon joka lihasryhmälle, jotka sijoiteltu yhden keskusrakennelman ympärille. Rintapenkissä, soutulaitteessa ja ylätaljassa on säädettävä vastus. Fitpoint on valittavissa joko katolla tai ilman kattoa.

PACEFIT sisältää 3 kuntoilutoimintoa. Keskustuotteeksi valittavissa joko rintaprässi, jalkaprässi tai vatsapenkki, ja reunoille tasapainolauta, strepperi tai twisteri.

PACEWALK on hyvin pieni kokonaisuus, jossa 4 henkilöä voi kuntoilla samanaikasesti stepperillä, step upilla, twisterillä ja tasapainolaudalla.


Takaisin hakuehtoihin

denfit-logo-zwarte-letters

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Turkka Latonen

Myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Pasi Kauppinen

Myynti
Puh 050 3634 598
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Kaj Söderlund

Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Tuotepäällikkö
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Myynti, Ez-Dock
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi