Berliner Spooky Rookies

Erittäin kestävä Spooky Rookies leikkimökki sarja on suunnattu perheen aivan pienimmille. Vaikka tuotteiden putoamiskorkeudet ovat ainoastaan joko 45 tai 90 cm, antavat tolppien varassa olevat majat huikean leikkikokemuksen pienille tutkimusmatkailijoille.

Spooky Rookies koostuu sekä kolmion mallisesta Spoo- sekä neliön mallisesta Roo-majasta. Yksittäin käytettynä tuotteisiin voi yhdistää lisäosia leikkiarvoa lisäämään. Spoo ja Roo tuotteita on myös mahdollista yhdistää toisiinsa. Saman korkuiset tuotteet voidaan liittää joko suoraan toisiinsa tai laajemmaksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi verkkosillalla, jolla eri korkuiset tuotteet saadaan myös yhteenliitetyksi.

Spooky Rookies vakiotuotteissa on neljä väriteemaa: Erwin (vihreä), Fiona (sininen/harmaa), Hubert (oranssi/turkoosi) ja Gertrud (punainen/keltainen).

BERLINER tuotteet on väreiltään muokattavissa myös kaikilla Berlinerin vakionväreillä. Tuotteiden levyt, verkot ja maalatut teräsosat on valittavissa Berlinerin laajasta vakiovärivalikoimasta. Maalatut teräsosat on lisäksi saatavana erikoisvärein kaikilla RAL värikartan sävyin.


Takaisin hakuehtoihin

Pääset tutustumaan koko Spooky Rookies mallistoon tästä

berliner-logo

Tuotetiedostot

Lisätiedot

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää tästä tuotteesta?

Kysy lisää myyjiltämme

Yhteystiedot


Turkka Latonen

Myynti
Puh 0400 450 745
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Pasi Kauppinen

Myynti
Puh 050 3634 598
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Kaj Söderlund

Asennus, myynti, leikkikenttävälineiden turvallisuus
Puh 020 7458 642
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Heidi Johansson

Tuotepäällikkö
Puh 020 7458 614
etunimi.sukunimi@j-trading.fi

Mathias Johansson

Myynti, Ez-Dock
Puh 050 3698269
etunimi.sukunimi@j-trading.fi