Kiinteistönhoitokoneiden ja lakaisukoneiden vuokraus Vantaa

Vuokraamme erilaisia ympäristönhuolto- ja kiinteistönhoitokoneita lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön. Vuokrakalustoa on tarjolla ruohonleikkureista, harja-, lakaisukoneisiin sekä kiinteistö- ja monitoimitraktoreihin.

Koneet voitte vuokrata juuri teidän tarpeenne mukaan ja juuri teille sopivaksi ajaksi. Kuljetamme koneet teille, vaikka suoraan työmalle ja annamme käyttökoulutuksen koneisiin. Vuokraamalla koneet, ette sido yrityksenne resursseja kausikoneisiin ja saatte vuokrasta täyden verovähennyksen.

Vuokraat kauttamme helposti ja edullisesti

  • Lakaisukoneet, harjakoneet
  • Ruohonleikkurit
  • Heatweed rikkaruohontorjunta laitteet
  • Kiinteistötraktorit, monitoimitraktorit

Vuokraa Bucher Citycat lakaisukoneet

Bucher CityCat 2020 harjakoneessa takapää seuraa tarkasti etupään kulku-uraa. Runko-ohjauksen ansiosta kaarteiden leikkaamista tai perän heilahdusta ulospäin ei tapahdu. Päinvastoin kuin neli- tai takapyöräohjatuissa kompakteissa lakaisukoneissa, Bucher CityCat 2020 lakaisukoneen kuljettaja voi keskittyä pelkästään lakaisuun, koska mutkikkaista ohjausliikkeistä ei tarvitse huolehtia. Harkitusti suunnitellun harjajärjestelmän ansiosta vaikeasti tavoitettaviin syvennyksiin ja esteiden alapuolella oleviin paikkoihin on helppo yltää ja tarkat säätöliikkeet sujuvat kuin leikiten. Etuharja mukautuu automaattisesti ahtaimpiinkin paikkoihin. Se voidaan säätää hydraulisen nosto- ja kääntömekanisminsa ansiosta monenlaisia pinnanmuotoja varten ja siten myös porrasalueet ja kadun pintaan upotetut vesikourut on helppo lakaista puhtaiksi.

lakaisukoneen vuokraus vantaa

Bucherin CC1000 harjakone on ideaali ratkaisu ahtaiden ja rajoitettujen kulkuväylien puhdistamiseen. Bucher CC1000 lakaisukone sopii hyvin myös laajempien alueiden siivoamiseen – esimerkiksi parkkipaikat, torit, tehdasalueet sekä kiinteistöjen pihat puhdistuvat kätevästi tällä mallilla. Kivetykset ja erilaiset korokkeet eivät ole puhdistukselle este. Tarkemman englannikielisen esittelyn laitteesta löydät myös Bucherin sivuilta.

bucher_cc_1000_lakaisukoneen vuokraus_vantaa

Vuokraa Heatweed rikkaruohojen torjuntalaite ja painepesuri

Heatweed on kätevä rikkaruohojen torjuntalaite ja painepesuri samassa paketissa. Torjuntalaite on kuntien, urakoitsijoiden, kiinteistöyhtiöiden ja seurakuntien käyttöön rikkaruohojen torjumiseksi keskisuurilta alueilta. Vakiovarusteina kaksi erilaista rikkaruohojen torjuntasuutinta, puhdistussuutin ja 500 litran vesisäiliö. Heatweed on kehitetty erityisesti rikkaruohojen torjuntaan, mutta se soveltuu mainiosti myös julkisivujen, penkkien, kylttien ja hautakivien puhdistamiseen. Jopa 200 baarin painepesumahdollisuus takaa kohteen puhdistuksen kätevästi.

heatweed-mid-22-8 vuokraus vantaa

Vuokraa Iseki ruohonleikkurit ammattikäyttöön

Iseki ruohonleikkureilla leikkaat sekä keräät lehdet ja märän ruohon pois maasta. Valikoimastamme löytyy varmasti juuri teille sopiva vaihtoehto, rinneleikkurista aina isoihin 1300l kerääjäsäiliöillä varustettuihin leikkureihin. 

iseki_ruohonleikkurit_vuokraus_vantaa

Vuokraa Ferris ruohonleikkurit

Ferris ruohonleikkurin suunnittelussa on panostettu mahdollisimman pieneen tilantarpeeseen laitteen kääntyessä. Leikkuuleveyksiä on tarjolla kolme (112–155 cm). Ferrisissä on patentoitu erillisjousitus, jolla saadaan vakioitua leikkuukorkeus. Näin syntyy hyvä leikkuujälki ja kuljettajan olotkin paranevat. Lisäksi jousitus säästää konetta, kun leikkuupöytä ei töki epätasaisuuksiin.

ferris ruohonleikkurin vuokraus ja myynti vantaa

 

Kiinteistönhoitokoneen vuokraus Vantaa lakaisukoneen vuokraus

Vuokraa kiinteistönhoitokone